Web Analytics Made Easy - Statcounter

در پنجمین روز از سی و هفتمین جشنواره ملی فیلم فجر، از مستند «دلبند» و فیلم‌های سینمایی «خون خدا»، «طلا» و «شبی که ماه کامل شد» رونمایی می‌شود و در این میان، «طلا» مهم‌ترین فیلم روز پنجم است و «شبی که ماه کامل شد» جزو آثار کنجاوی برانگیز محسوب می‌شود.

به گزارش «تابناک»؛ سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر عرصه نمایش 22 فیلم در بخش اصلی (سودای سیمرغ)، و ده فیلم در بخش نگاه نو (فیلم اولی‌ها) رقابت می‌کنند که از ده فیلم بخش نگاه نو، دو فیلم در بخش سودای سیمرغ نیز حضور دارند و شانس رقابت برای جوایز بخش‌های فنی را نیز در اختیار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جزئیات تمامی فیلم‌های جشنواره را از اینجا می‌توانید ببینید.

در پنجمین روز از سی و هفتمین جشنواره ملی فجر، مستند «دلبند» به کارگردانی یاسر طالبی و فیلم‌های سینمایی «خون خدا» مرتضی عباس علی میرزایی، «طلا» به کارگردانی پرویز شهبازی و «شبی که ماه کامل شد» به کارگردانی نرگس آبیار رونمایی می‌شود. انتظارها از «طلا» تازه ترین اثر پرویز شهبازی بالاست و در عین حال برخی که در اکران‌های خصوصی به تماشای «شبی که ماه کامل شد» نشسته‌اند به تمجید آن پرداخته‌اند و به همین دلیل این اثر برای نویسندگان و منتقدین کنجکاوی برانگیز است.

 

 

دلبند

کارگردان: الهه نوبخت
تهیه کننده: یاسر طالبی خلاصه داستان: قصه زندگی دشوار اما به دلخواه یک مادر هشتاد و سه ساله و تنها به نام «فیروزه» است که زندگی منحصر به فردی در دل رشته کوه‌های البرز دارد. تصویربردار: یاسر طالبی تدوین گر: رضا شیروانی آهنگساز: اکبر رستگار صدابردار: میثاق مدانلو صداگذار: حسین ابوالصدق پژوهشگر: دکتر علی رمضانی پاجی نویسنده سرگذشت: فرزانه فتحی آواز: راضیه احمدی پرچینکی مدیرتولید: الهام نوبخت مترجم انگلیسی: محسن محسنیان مدیر تدارکات: صفر طالبی دادوکلایی طراحی پوستر و رنگ آمیزی تصاویر: محمد رضایی نقاشی پوستر: حمید رضا درواری

 

 

خون خدا

کارگردان : مرتضی علی عباس میرزایی تهیه کننده : سیاوش حقیقی فیلمنامه نویس : مرتضی علی عباس میرزایی خلاصه داستان : میثم کارتن خوابی ست که دورانِ نقاهت بعد از ترک اعتیادش مصادف شده است با دهه اول محرم. او شب عاشورا در جعبه غذای نذری، پاکتی آغشته به خون می یابد. بازیگران : رضا اخلاقی راد، فرید سجادی حسینی، سعید داخ، علیرضا ثانی فر، خسرو احمدی و شیوا ابراهیمی مدیر فیلمبرداری : شهرام نجاریان چهره پرداز : هاشم فغانی طراح صحنه : بهزاد جعفری طادی طراح لباس : بهزاد جعفری طادی تدوین : لعیا عباس میرزایی صدابردار : علی ذوالفقاری صداگذار : سیدعلیرضا علویان موسیقی : پیام آزادی عکاس : حسن شجاعی

 


طلا

کارگردان : پرویز شهبازی تهیه کننده : رامبد جوان فیلمنامه نویس : پرویز شهبازی خلاصه داستان : راهی برای پول دار شدن، خسته از نگاه تحقیر آمیز دور و بر یها، احساس تباهی از کارکردن برای دیگران؛ این ها دلایلی است که سه نفر را به هم وصل کرده تا یک کار و کاسبی راه بیندازند. بازیگران : هومن سیدی ، نگار جواهریان، طناز طباطبائی، احترام برومند، هدی زین العابدین و مهرداد صدیقیان مدیر فیلمبرداری : پیمان شادمانفر چهره پرداز : عباس عباسی طراح صحنه : امیرحسین قدسی و سارا سمیعی طراح لباس : امیرحسین قدسی و سارا سمیعی تدوین : پرویز شهبازی صدابردار : منصور شهبازی صداگذار : حسین ابوالصدق موسیقی : ستار اورکی جلوه های ویژه میدانی : جواد مطوری جلوه های ویژه بصری : جواد مطوری عکاس : محمد بدرلو

 


شبی که ماه کامل شد

کارگردان : نرگس آبیار تهیه کننده : محمدحسین قاسمی فیلمنامه نویس : نرگس آبیار و مرتضی اصفهانی خلاصه داستان : روایت دختر جوانی از جنوب شهر تهران که درگیر عشق جوانی شهرستانی م یشود و این در حالی است که دختر به دلایلی مجبور به مهاجرت از ایران است که در این مسیر برادرش با او همراه م یشود اما در میان ه راه اتفاقاتی برای آنها رقم م یخورد. بازیگران : الناز شاکردوست، هوتن شکیبا، فرشته صدرعرفایی، شبنم مقدمی، پدرام شریفی ، فرید سجادی حسینی، امین میری، بانیپال شومون و آرمین رحیمیان مدیر فیلمبرداری : سامان لطفیان چهره پرداز : ایمان امیدواری طراح صحنه : محمدرضا شجاعی طراح لباس : محمدرضا شجاعی تدوین : حمید نجف یراد صدابردار : مهدی صالح کرمانی صداگذار : آرش قاسمی موسیقی : مسعود سخاو تدوست جلوه های ویژه میدانی : آرش آقابیگ جلوه های ویژه بصری : فرید ناظرفصیحی عکاس : امید صالحی

 

معرفی 9 فیلم برتر آرای مردمی جشنواره فیلم فجر

در دومین روز از اعلام نتایج آرای مردمی سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر، 9 فیلم برتر بدون اولویت معرفی شدند. قصر شیرین، متری شش و نیم، قسم، جان‌دار، ماجرای نیمروز: رد خون، شبی که ماه کامل شد، سرخپوست، غلامرضا تختی و بیست و سه نفر، 9 فیلمی هستند که بیشترین آرای مردمی را به خود اختصاص داده‌اند.

 

احتمال انتشار آئین‌نامه جشنواره‌ها تا پایان سال

حسین انتظامی که در چهارمین روز از سی‌وهفتمین جشنواره فیلم فجر در محل پردیس سینمایی ملت حضور یافته بود، در جمع خبرنگاران، در پاسخ به پرسشی درباره صدور مجوز و قوانین موجود برای حضور رسانه‌ها و شبکه‌های اطلاع‌رسانی در این جشنواره گفت: بر اساس آئین‌نامه‌ای که برای جشنواره‌های وزارتخانه و حوزه‌های تخصصی‌اش در حال نگارش است و امیدواریم تا پایان سال منتشر شود، چارچوب اصول کلی جشنواره اعلام می‌شود. طبعاً یکی از بخش‌های آن مربوط به تعامل با رسانه‌ها است و اینکه چگونه رسانه‌های تخصصی بتوانند از ظرفیت آن جشنواره استفاده کنند.

سرپرست سازمان سینمایی درباره صدور مجوز و فعالیت قانونی رسانه‌های کشور و موانعی که بر سر راه قانونی شدن آنها وجود دارد، بیان کرد: به همت هیأت نظارت بر مطبوعات، رسانه‌های مکتوب و پایگاه‌های خبری، زمان صدور مجوزشان طولانی نیست و به حدود چهار تا پنج ماه رسیده است؛ بنابراین رسانه‌هایی که در این قالب‌ها نمی‌گنجد معمولاً از مرکز رسانه‌های دیجیتال وزارت مجوزهای لازم را می‌گیرند.

انتظامی درباره بحث شفافیت مالی پروژه‌های سینمایی و نظارت سازمان سینمایی، تصریح کرد: بحث شفافیت آن قدر جامع است که وقتی محقق شود، دستگاه‌های دولتی ضوابط و میزان حمایت خودشان را اعلام می‌کنند و مشخص می‌شود بر چه اساس این حمایت‌ها صورت گرفته، چه اولویت‌هایی وجود داشته، بسته‌های حمایتی به چه شکل بوده و از همه مهمتر از ضوابط خود را بیان کنند.

او اضافه کرد: بحث دیگر در خود صنف است، یعنی اگر در یک رابطه مشخص و دقیق همه فعالیت‌ها، هزینه‌ها، اسپانسرها و قراردادها سازوکار مشخصی پیدا کنند همانطور که خانه سینما در حال انجام آن است از آسیب‌ها جلوگیری می‌شود و شفافیت شکل می‌گیرد. وقتی چارچوب‌ها، شفاف شود خود به خود سهم نظارت سازمان سینمایی هم مشخص می‌شود.

انتظامی در پاسخ به پرسشی درباره حواشی ایجادشده برای فیلم سینمایی «متری شش و نیم»، درباره مشکل این فیلم و همچنین نسبت جشنواره با نهادها و سازمان‌های بیرونی که در کار این جشنواره دخالت می‌کنند، توضیح داد: جواب صریح و روشن را دبیر جشنواره اعلام کرده است و من در حوزه‌های تخصصی دخالت نمی‌کنم و وقتی جشنواره دبیر دارد، من وارد این موضوعات نمی‌شوم.

او همچنین ادامه داد: اصل تعامل بد نیست اما فیلم‌هایی که در جشنواره حضور دارند فیلم‌هایی هستند که از مسیر جشنواره طی طریق کردند؛ یعنی کمیته انتخاب آن‌ها را برگزیده است و سال دوم یا سومی است که به همه فیلم‌ها پروانه نمایش داده می‌شود و بعد از آن فیلم‌ها وارد جشنواره می‌شوند برای اینکه بعدها برای اکران فیلم مشکلی به وجود نیاید و نسخه‌ای که در جشنواره نمایش داده می‌شود در بیرون از جشنواره هم روی پرده برود.

او درباره حاشیه‌های به‌وجود آمده درباره مراسم افتتاحیه جشنواره فیلم فجر و اینکه برخی رسانه‌ها از ترانه اجرا شده در انتهای نمایشِ این مراسم با عنوان تکخوانی زن یاد کرده بودند، با بیان اینکه تک‌خوانی در این مراسم صورت نگرفته است، طرح این پرسش را اساساً منتفی دانست.

سرپرست سازمان سینمایی همچنین درباره فیلم‌هایی که در جشنواره امسال حضور دارد، اظهار کرد: اکنون هرگونه اظهارنظری که صورت بگیرد، ممکن است بر روی داوری تأثیر بگذارد؛ بنابراین ما باید از مسیر داوری صیانت کنیم تا آرا دقیق و پاکی داشته باشیم.

او همچنین در پاسخ به سوال دیگری درباره تناسب فیلم‌های حاضر در جشنواره سی‌وهفتم با چهل‌سالگی انقلاب اسلامی اظهار کرد: فیلم‌های حاضر در جشنواره امسال آثاری هستند که در طی یک سال گذشته ساخته شده و مجموعه اهل فن هم فیلم‌های سال گذشته را دیدند و همه اذعان دارند که کیفیت و مضامین فیلم‌ها ارتقا پیدا کرده است.

سرپرست سازمان سینمایی درباره فضای امسال جشنواره گفت: فضای امسال جشنواره شاد و با نشاط بوده و خوشبختانه مسیری که جشنواره در طی این سال‌ها طی کرده، هر سال بهتر از سال قبل بوده و امیدواریم این روند ادامه پیدا کند.

 

شقاقیق دهقان: قرار نیست همه فیلم‌ها انعکاس‌دهنده شرایط جامعه باشند

شقایق دهقان بازیگر فیلم سینمایی «ناگهان درخت» در حاشیه نشست خبری این فیلم در پردیس سینمایی ملت به فارس گفت: من سال‌ها در تلویزیون کار کردم و خیلی با مناسبات سینمایی‌ها آشنایی ندارم ولی خب به نظرم کار کردن در سینما قدری سخت شده است.

وی درباره مخاطبان این فیلم گفت: بهرحال به نظر من این کار هم مخاطب خاص خودش را دارد، مطمئنا نه از آن دست مخاطبی که می‌آیند سالن سینما تا بخندند، کمدی ببینند یا اینکه آخر هفته تنها وقتشان را بگذرانند.

دهقان با اشاره به اینکه تا به حال شاید تنها سه یا چهار فیلم سینمایی بازی کرده است، گفت:‌ به نظرم هر چیزی که آدم مشتاق برای تماشای یک فیلم سینمایی داشته باشد، این کار دارد؛ از بازیگران خوب تا عوامل و محتوای کار.

وی با بیان اینکه اندازه شاعرانگی و لطافت کار را خیلی دوست داشته است، گفت: بنابراین کار صرفا جنبه سرگرم کننده یا خندادن ندارد، برای من سرتاسر کار عین یک شعر دلنشین است.

دهقان در پاسخ به این سؤال که فکر نمی‌کند نوع روابط زن و شوهرهای این فیلم به جامعه ممکن است تسری پیدا کند، گفت: با چه آماری می‌توانیم بگوییم که الان بین زوج‌ها این روابط وجود ندارد؟ ضمن اینکه شاید این نگاه من یا شما یا دیگران باشد.

وی با اشاره به اینکه قرار نیست همه فیلم‌ها انعکاس دهنده شرایط جامعه باشند، گفت:‌ یک فیلمی ممکن است منعکس‌کننده شرایط اجتماعی باشد، یک موقع هم فیلم انتخاب می‌کند، کارگردان یا فیلمنامه‌نویس حق دارند آنچه در دلشان از روابط بین زوج‌های اطراف یا حالا هر چیزی است را انتخاب کنند و در کار انعکاس دهند یا اینکه از ذهنیت و علایق خودشان کار کنند.

 

ژاله صامتی: برای جایزه گرفتن بازی نمی‌کنم

ژاله صامتی بازیگر نقش «طاووس» در فیلم سینمایی «درخونگاه» به فارس گفت: سختی‌های بازی در این فیلم برای ما در لوکیشن‌های قزوین خیلی سخت بود، مخصوصا اینکه باید در هوای بارانی بازی می‌کردیم این امر برای ما خیلی سخت بود و حتی بعضی اوقات احساس می‌کردم بدنم دیگر هیچ حسی ندارد.

وی در ادامه افزود: البته کنار این سختی‌ها شیرینی‌های کار با همایون اسعدی(کارگردان) برایمان زیاد بود او به خوبی به کار خود آگاه و عامل است.

صامتی با بیان اینکه با یک گروه کاربلد بازی کرده است، گفت: خود حضور در کنار این گروه قوت قلب برای ما بود چرا که همه آنها خوش برخورد و خستگی ناپذیر بودند.

وی درباره حضورش در جشنواره فجر گفت: من از یک جایی به بعد دیگر جایزه گرفتن برایم مهم نبود و تصمیم گرفتم برای دل خودم بازی کنم، چرا که مسائل هر ساله جشنواره همه را آنچنان غافلگیر می‌کند که مورد پسند من نیست.

 

این خبر تا پایان روز پنجم جشنواره تکمیل می‌شود

منبع: تابناک

کلیدواژه: جشنواره فیلم فجر طلا شبی که ماه کامل شد دلبند خون خدا یاسر طالبی عباس علی میرزایی پرویز شهبازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۱۱۳۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایساتیس پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه

مستند ایساتیس به کارگردانی علیرضا دهقان و تهیه‌کنندگی راحیل صحرایی و علیرضا دهقان بعد از موفقیت در جشنواره‌های داخلی و خارجی از زمستان ۱۴۰۲ در سینما‌های منتخب گروه سینمایی هنر و تجربه در تهران و شهرستان‌ها به اکران عمومی درآمد و بر اساس آمار سامانه فروش فیلم‌های سینمای ایران عنوان پرمخاطب‌ترین فیلم این گروه را از آن خود کرده و رضایت مخاطبان و منتقدان را همراه دارد.

«ایساتیس» پیش از این در جشنواره سینماحقیقت و جشنواره بین‌المللی فیلم شهر، جشنواره جهانی فیلم فجر و جشن مستقل سینمای مستند ایران به نمایش درآمده و موفق به کسب جایزه ویژه دبیر جشنواره سینماحقیقت، تندیس بهترین مستند بلند در بخش بین‌الملل جشنواره شهر و تندیس موسیقی از جشن مستقل سینمای مستند شد.

این فیلم همچنین در جشنواره‌های خارجی از جمله جشنواره فیلم مستند مسکو، جشنواره اوشن سیتی امریکا، کازان روسیه، جشنواره سبز مونتنگرو، جشنواره مستند ازمیر و... شرکت کرده و جوایزی از جمله جایزه بهترین فیلم جشنواره اوشن سیتی، جایزه بهترین فیلم جشنواره مونته نگرو را کسب کرده است.

داستان فیلم مستند «ایساتیس» به معرفی قنات‌ها و تاریخچه آن در استان یزد است و به این بهانه قسمت مهمی از تاریخ این استان کهن ایران را بازگو می‌کند و صدایی است شاعرانه و قصه‌گو که تا به حال ناشنیده مانده است.

تدوین این فیلم توسط بهمن کیارستمی و پویا پارسامقام صورت گرفته و فیلمبرداری آن به عهده مهدی آزادی است. داستان فیلم با صدای ابوالحسن تهامی‌نژاد، نصرالله مدقالچی، زهره شکوفنده و مریم شیرزاد روایت می‌شود.

علاقه‌مندان برای تماشای این مستند سینمایی می‌توانند به سایت https://gisheh۷.ir/event/۴۵۶۶۶/ مراجعه کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • سینما به روایت سینما/ دیوار میان پایتخت و شهرستان با «آپاراتچی» فروریخت
  • فیلمی که دیوار میان پایتخت و شهرستان را از بین برد
  • دبی باز هم همه را انگشت به دهان کرد!
  • چهاردهمین جشنواره بین المللی فیلم پکن
  • نفرات برتر جشنواره خوشنویسی امیر فرهنگ و هنر در بیجار معرفی شدند
  • ایساتیس پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه
  • معرفی ۱۰۷ برگزیده دومین دوره جشنواره شهید آوینی در شیراز
  • ادامه رونق اکران‌های مردمی فیلم‌های سینمایی / فروش سال ۱۴۰۳ از یک میلیارد تومان عبور کرد
  • معرفی آثار برتر دهمین جشنواره علامه حلی
  • پیشنهاد تماشای «افعی تهران» در تلویزیون